Hej och välkommen!

Hej!
Jag är då en amatör-politiker, precis blivit myndig, alltså har jag precis fått access till att rösta, alltså är det dags att engagera sig på allvar.

Jag har ju precis som alla andra en jädra massa åsikter, vissa har jag kommit fram till själv, och vissa har jag hört andra säga, och tyck att de var intressanta.

Jag var iallafall med på PiratPartiets demonstration mot FRA-lagen i tisdags, var med ett par polare som är engagerade och har massa åsikter. Men desto fler jag hörde tala, desto fler gånger jag var med och skrek "STOPPA FRA!" så det ekade mellan huset är vid mynttorget, så kände jag världens gemenskap med de där människorna som hade kommit ända från Finland och grejer.

Visst har jag velat engagera mig tidigare, men det har jag varit ett helvete. Om man får för sig att måla sig som en blå smurf och svansa runt Reinfeldt så får man mer i plånboken, det är ju positivt. Sen blir man sjuk och får mindre pengar, vilket är dåligt. Går man istället med Sahlin så är det ju tvärt om, ungefär iallafall. Det kanske bara är jag som är självisk, men man röstar ju och tar ställning så att det gynnar en själv. Så då är det ju bättre att engagera sig i något man verkligen tror på, och det är att Sverige kommer bli som DDR på sjuttio-talet om politikerna ska fortsätta att bevaka oss.

Funderar på om man skulle ta och bli medlem, för en gång skull ta ställning och inte knyta handen i fickan som man burkar....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0